ABOUT US

Badmannen gevestigd bij strandpaviljoen de Zeester. De strandman komt met mooi weer verdomde vroeg het strand op. Eenmaal daar, drinkt hij een straf bakkie koffie en bekijkt hij de verschillende weervoorspellingen. De zon gaat schijnen, de windschermen mogen de grond in en de bedden gaan het strand op. De hamer komt uit het vet en rond een uur of 9 kan de badgast heerlijk toeven.

Daan van Oosten en Vic Schermer-Voest van Strandverhuur Noordwijk staan gedurende de zomermaanden voor u klaar. Hun motto: "S' zomers keihard aan de bak en s' winters naar warmere oorden. Bij slecht weer en een goede branding surfen en vissen, bij mooi weer en hoge temperaturen de ligbedden, windschermen, parasols en stoelen verhuren. Naast de verhuur van een luxe strandset kun je bij ons ook terecht voor de verhuur van surfboards & sups, prangende vragen en privé surfles.

Na vele vragen over het reserveren van strandbedden en beachsets hebben wij besloten deze website op te zetten, het was nog nooit zo makkelijk om online een plek op strand te reserveren. Let wel op, we doen reserveringen uitsluitend via deze website. Wij hopen u snel eens te zien op het strand, het gaat weer een prachtige zomer worden!